Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 2.0i 16V

Manufacture Date: 1992
Owner: 2L16V from Netherlands, Limburg
Colorcode: LC5M (Moonlight blue pearl effect was delivered from 1992 till 1995)
Bought on date: november 2004



Information / Adjustments :
Hij is tekoop! Bij serieuse intressen even mailen! Zonder velgen. en geluid en alarm tegen meerplrijs. Vraagprijs 5000 euro

Ik heb mijn C ingevoerd uit duitsland in oktober 2004. Na een lange tijd wachten is hij dan eindelijk gekeurd bij de RDW!
Toen was de auto al verlaagd en voorzien van een momo sportstuur. Zelf heb ik er een embleemloos front opgezet en de auto voorzien van 17" momo velgen met een nieuw raceland schroefset om hem een nog betere wegligging te geven.Ook de achterlampen zijn vervangen door rood witte van in pro, ziet er toch wat strakker uit dan de originele.
Om de buitenkant nogmeer te doen opvallen kun je s`nachts de blauwe neon aanzetten dan valt ie helemaal op.

Om de voeten te verwennen heb ik momo pedaaltjes aangeschaft zodat het pedalen werk nog sneller gaat. De wijzerplaten zijn vervangen door witte met een VW loge erop en de verlichting is veranderd van groen naar blauw
De hoes van het schakelpookje was al zover versleten dat ik een nieuwe heb laten maken.
Origineel was de auto niet voorzien van centrale deurvergrendeling. Deze heb ik uit een sloop corrado gehaald samen met de elektrische ramen, dus draaien is er nu ook niet meer bij.

Als laatste heb ik de motor twee maanden geleden laten reviseren omdat de koppakking toch al lekte hebben we maar meteen de hele motor nagekeken en alles wat vervangen moest worden vevangen, nu loopt hij weer als een zonnetje. Als extratje is de motor voorzien van een power row om de lucht aan te zuigen.

Gaat het motorgeluid dan toch vevelen, dan is er nog altijd voldoende muziek vermogen aanwezig om je oren muziekaal te verwennen. Van twieter naar middetoner naar woofer alles zit erin en nergens is op bespaard. Vandaar ook de gel accu voor een verbeterde voeding.
Omdat de auto er nu zo mooi uitziet moest er ook gedacht worden aan de mensen die "het woord "lenen" nog niet hebben begrepen. Een clifford klasse 3 alarm zorgt voor de veiligheid, als extra is het alarm voorzien van afstand starten. Wat ook voor veel bekijks zorgt.





Wishlist :
Voor de aankomende tijd staat er op het verlanglijstje onderandere;
Een veerpootbrug.
Nummerplaat uitsparing achter verwijderen en nummerplaat inbouwen in de achterbumper.
En de voorste neon buis vevangen.



Totalscore: 88, average:8.8